top of page

TÄVLINGSINFORMATION - SOLVALLA

Jag deltar 2023_facebook.png

När

11 november 2023, evenemangsområdet öppnar klockan 10:00 och första starten går klockan 12:00.

Var

Solvalla travbana, där entre kommer ske genom huvudentrén. Se google maps för karta och vägbeskrivning. Har du inte varit på Solvalla sedan tidigare så finns information på Solvallas hemsida om hur du enkelt hittar dit. Läs mer om det här.


Loppstart

12:00 - Mustaschmilen barnlopp, 1000m

12:45 - Mustaschmilen 5 km

14:00 - Mustaschmilen 10km

Inför starten så kommer Runacademy hålla i uppvärmning denna hålls ca 10 minuter innan start så se till att vara på plats i god tid.

Nummerlappsutdelning

Fredag - det finns möjlighet att hämta sin nummerlapp + evt. T-shirt på Löplabbet Stockholm City mellan klockan 10:00-19:00. Alla som hämtar sin nummerlapp här får samtidigt möjligheten att handla till -20% rabatt mot uppvisad nummerlapp. Gäller enbart under fredagen och gäller inte elektronik.

Lördag - Nummerlappsutdelningen öppnar klockan 10:00 och nummerlapp ska hämtas upp senast 30 minuter innan start. Nummerlappsutdelningen kommer vara direkt in till höger innan du tar rulltrapporna ner till övriga Expoområdet. Nummerlappen fästs synligt på bröstet då även tidtagningen kommer att ske med hjälp av chip, fästa på baksidan av nummerlappen.

Ditt startnummer hittar du här.

Garderob

E-huset inne på arenan, i nära anslutning till start & målområdet kommer att vara öppen och här är det möjligt att lämna väskor och överdragskläder. Värdesaker ansvaras ej för och lokalen kommer vara obevakat.

 

Expoområde & Barberare på plats

Expoomårdet kommer att öppna klockan 10:00 och här kommer det finnas möjlighet att fixa Mustaschen hos våra barberare.

I tillägg så kommer sponsorer och partners vara på plats, där det kommer erbjudas olika tävlingar och aktiviteter. Samt att det kommer finnas en möjlighet för mat på Ströget för den som önskar att fylla på med energi antingen innan eller efter loppet. Ströget är öppet mellan 11:00 - 16:00.

Banan

Banan är en platt varvbana på 1000m/varv som kommer fyllas med peppig stämning från både speaker och DJ. Vi har beställt en hårt packad bana, likt ett riktgt bra motionsspår så vi ser framför oss att det blir en riktigt snabb grusbana.

Vätskestationer

Det kommer att finnas en vätskestation längs med banan som ligger några meter ut från innervarv för att inte stoppa upp för andra löpare. Det kommer serveras vatten samt sportdryck och du har möjlighet att stoppa för vätskepåfyllning under varje varv om så önskas.

Foto- & Film

Vi kommer att ha ett team med fotografer längs med banan, både för foto och film. Skulle du inte önska att vara med på bilder eller film som kan komma att publiceras i sociala medier och kommunikation inför kommande års lopp så vänligen ge besked när ni hämtar ut nummerlappen.

Vi kommer även ha en fotovägg efter målgång, vänligen kom inom för din målgångsbild.

Publik

Självklart är publik välkommet och vi ser gärna att vi fyller upp Solvalla med massa publik. Gratis inträde till arenan för publik, vänner och familj.

Medalj

Medalj delas ut till alla deltagare vid målgång, önskar du ej medalj och att motsvarande summa skänks till Mustaschkampen istället är det möjligt att enkelt men vänligt tacka nej till medalj efter målgång.

 

Prisutdelning

Prisutdelning för 5km och 10km kommer hållas kort efter att alla deltagare gått i mål på respektive distans, där vi kommer att premiera topp tre i vardera lopp. I tillägg kommer det vara en hel del utlottningspriser från våra fantastiska sponsorer som dras på startnummer oberoende av vilket lopp du deltar i. För att ta emot utlottningspriser så behöver du personligen vara på plats.

Under barnloppet är alla vinnare och får medalj, men ingen prispall kommer att utses.

Skulle det kvarstå några frågor efter att du läst igenom informationen nedan så tveka inte på att ta kontakt med oss på info@springforvarandra.se så skall vi försöka hjälpa dig vidare.

bottom of page