top of page

TÄVLINGSINFORMATION - JÄGERSRO

Jag deltar 2023_facebook.png

När

19 november 2023, evenemangsområdet öppnar klockan 10:00 och första starten går klockan 12:00.

Var

Jägersro travbana, där entre kommer ske genom stora grinden. Se google maps för karta och vägbeskrivning. Har du inte varit på Jägersro sedan tidigare så finns information på Jägersros hemsida om hur du enkelt hittar dit. Läs mer om det här.


Loppstart

12:00 - Mustaschmilen barnlopp, 1000m

12:45 - Mustaschmilen 5 km

ca 13:30 - Prisutdelning 5km

14:00 - Mustaschmilen 10km

ca 15:00 - Prisutdelning 10km

Inför starten så kommer Runacademy hålla i uppvärmning denna hålls ca 10 minuter innan start så se till att vara på plats i god tid.

Nummerlappsutdelning

Lördag - det finns möjlighet att hämta sin nummerlapp + evt. T-shirt på Löplabbet Malmö mellan klockan 10:00-16:00. Alla som hämtar sin nummerlapp här får samtidigt möjligheten att handla till -20% rabatt mot uppvisad nummerlapp. Gäller enbart under lördagen och gäller inte elektronik.

Söndag - Nummerlappsutdelningen öppnar klockan 10:00 och nummerlapp ska hämtas upp senast 30 minuter innan start. Nummerlappsutdelningen kommer vara direkt inne på Oasen som du hittar till höger när du passerat genom grindarna. Nummerlappen fästs synligt på bröstet då även tidtagningen kommer att ske med hjälp av chip, fästa på baksidan av nummerlappen.

Ditt startnummer hittar du här.

Expoområde

Expoomårdet kommer att öppna klockan 10:00 och här kommer det finnas lite blandade aktiviteter för både stora och små, bland annat kommer Travskolan att erbjuda ponnyridning.

I tillägg så kommer sponsorer och partners vara på plats, där det kommer erbjudas olika tävlingar och aktiviteter. Samt att det kommer finnas en möjlighet för mat för den som önskar att fylla på med energi antingen innan eller efter loppet.

Banan

Banan är en platt varvbana på 1000m/varv som kommer fyllas med peppig stämning från både speaker och DJ. Vi har beställt en hårt packad bana, likt ett riktgt bra motionsspår. Återkopplingen efter vårt lopp på Solvalla var att dämpade skor lämpar sig bättre än rena trailskor då underlaget är så pass hårt och packat.

Vätskestationer

Det kommer att finnas en vätskestation längs med banan som ligger några meter ut från innervarv för att inte stoppa upp för andra löpare. Det kommer serveras vatten samt sportdryck och du har möjlighet att stoppa för vätskepåfyllning under varje varv om så önskas.

Foto- & Film

Vi kommer att ha ett team med fotografer längs med banan, både för foto och film. Skulle du inte önska att vara med på bilder eller film som kan komma att publiceras i sociala medier och kommunikation inför kommande års lopp så vänligen ge besked när ni hämtar ut nummerlappen.

Vi kommer även ha en fotovägg efter målgång, vänligen kom inom för din målgångsbild.

Publik

Självklart är publik välkommet och vi ser gärna att vi fyller upp Jägersro med massa publik. Gratis inträde till arenan för publik, vänner och familj.

Medalj

Medalj delas ut till alla deltagare vid målgång, önskar du ej medalj och att motsvarande summa skänks till Mustaschkampen istället är det möjligt att enkelt men vänligt tacka nej till medalj efter målgång.

 

Prisutdelning

Prisutdelning för 5km och 10km kommer hållas kort efter att de flesta deltagarna gått i mål, ca 13:30 för 5km och 15:00 för 10km.

Under barnloppet är alla vinnare och får medalj, men ingen prispall kommer att utses.

Skulle det kvarstå några frågor efter att du läst igenom informationen nedan så tveka inte på att ta kontakt med oss på info@springforvarandra.se så skall vi försöka hjälpa dig vidare.

bottom of page